vineri, 5 februarie 2016

O imagine clară cu mai multe detalii, un timp de expunere scăzut, o cantitate mai mică de radiații.Am ales să ne bazăm pe tehnologie și pentru dotarea propriului laborator de imagistică dentară. Tomografia computerizată cu fascicul conic (CBCT) este o tehnologie de imagistică medicală ultramodernă ce permite vizualizarea în plan tridimensional a zonelor scanate. Imaginile obținute sunt ideale pentru multe cazuri clinice:
• Tratamentele cu implanturi dentare, deoarece face posibilă planificarea poziției exacte a implanturilor dentare crescând astfel simțitor rata de succes a tratamentului;
• Ortodonție, deoarece permite estimarea cantității de os din jurul rădăcinilor dentare precum și localizarea dinților neerupți.

Dar, ce face această tehnologie cu adevărat extraordinară este cantitatea extrem de mică de radiații administrată, care nu pune în pericol sănătatea pacienților. Cantitatea de radiații la care ești expus in timpul efectuării unei ortopantomograme este mai mică decât cantitatea de radiații pe care o primești în timpul unui zbor de câteva ore cu avionul.

#informare #pacienti #sanatate #dentara http://www.implant-consult.ro/pacienti.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu